Double eagle er kommet til Danmark, det er jeg glad for med den stand den er i, og den er jo ikke just blevet bedre siden sidst.

Desværre opfører Knud Erik sig som et lille barn, han vil ikke udleverer mine ting, som de lånte i USA. selv om dette var aftalen. Så jeg måtte blive en smule muggen, og det resulterede i at jeg har fået mine søkort, dem havde han godtnok skrevet bådnavn på, og havde nok regnet med at skulle beholde dem selv, mine søkort er overhældt med kaffe , oversejlings kortet over nordatlanten er ødelagt, de var alle helt nye, så det er sku en skuffelse!! søkort er jo temmelig dyre !!

På Azorerne rejste Mathias hjem der havde han fået nok, og Gregers berg stod på. Inden de nåede til Azorerne var de løbet tør for mad ´et af de punkter vi ikke kunne blive enige om´ så de sidste 3 dage havde de ikke noget at spise, hvilket bestemt ikke hjælper på sammenholdet.

Jeg håber at Mathias vil kontakte mig så vi kan få os en lille snak.