Vi er nu nået til punta cana marina , det er en marina på øst siden af Dominikanske Republik , Marinaen er ikke helt færdig endnu og noget dyr at ligge i . Vi har været rundt på sydkysten af D.R. , vi startede ud fra boca chica og sejlede til Las Salinas, det er en lille dejlig indsø med noget skøn vand til snorkle ture , derfra sejlede vi til barahon , på vejen der til fangede jeg en bonito tun så aftensmaden var reddet , barahon blev en dejlig oplevelse ,marianne og jeg var på det lokale marked , byen var meget fattig men meget venlige mennesker , efter vi havde nydt det i 2 dage selede vi natsejlads tilbage til boca chico , her mødte vi en dansker der havde bosat sig i den Dominikanske Republik , han ejede øens 25 største tankstationer , han var på havnen i forbindelse med at hans store motor yacht lå til kaj der, da hans båd var sejlet videre til næste havn kom der en Hollandsk bygget alubåd der hed Dardanella , ombord var arvingen til Rolex , nogle fantastisk flinke mennesker, da jeg var på havne kontoret for at få en departure kom de med kartofler til os , det tog til kl.12:00 for at få det ordnet , og så afsted mod barahibe det blev en røv tur med 10-13 ms vind lige i snotten. og da vi kom frem efter mørkets frembrud, blev vi mødt af 25-30 store katemaraner og tremeraner uden lys på , og så lå de i den modsatte bugt af hvad pilot booken beskrev, da vi havde listet os ind og fået smidt krogen blev der skaffet og så på hovedet i kassen.