Jeg har desværre ikke været så god til at opdatere hjemmesiden , siden jeg kom hjem fra Caribien. Tiden efter er blevet brugt på afslapning og samvær, ja så har vi lige haft 3 fantastiske ugers ferie , lidt i det sydfynske hvor specielt Bjørnø var et af højdepunkterne og så en tur til Tyskland hvor vi sejlede en tur ind af Slien sammen med Ole og Marianne Andersen (Family Life), som vi mødtes med i Fåborg,da vi atter nåede ud til Maasholm sejlede de til verdens ende i Sønderborg efter Slien og vi sejlede til Gråsten derefter hjem over Årø for at hente vores to dejlige børnebørn, Gråsten sejlklub var et dejligt møde, vi mødtes med Henning og Connie Larsen (Theodor) fra faldsled til lidt grilldning, vi fik også besøg af Erik og Berit Hyldager( Octopus), til gengæld er Marina Fiskenæs ved Gråsten ikke et besøg værd, man skal lede længe efter et mere uindbydende sted.
Turen ind af Slien var en oplevelse, og bestemt ikke sidste gang vi kommer der, der er mange små lystbåde havne og ankerpladser, at sejle igennem Misunder enge er en oplevelse og Fleckeby , en havn midt i naturen, og så er de medlem af danske frihavnsordning. Slesvig i bunden af Slien er gammel dansk kongeby , her holdt Frederik d. første til, han ligger også begravet i domkirken der, vi var på hans gamle slot som er omdannet til museum idag , det var vildt spændende at gå rundt mellem gamle danske ting , i en bygning ved museet var nydam’s båden udstillet, nydam båden er den ældste klinkbyggede båd der er fundet.